Ние използваме бисквитки на този сайт за да подобрим преживяването и да персонализираме съдържанието. За да продължите да ползвате нашия сайт, моля прочетете нашата Политика за поверителност
Екип

Веселин Георгиев - инструктор

Веселин лети с безмоторен парапланер от 2008г. като от 2011г. насам има и активна състезателна дейност с националния отбор на България. Сред спортните му постижения са и сребърно и бронзово отличие от европейско първенство по целно кацане. Веселин е лицензиран инструктор по безмоторен парапланеризъм и тандемен пилот.

Веселин Живков - инструктор

Веселин се занимава с въздушни спортове от 1985г. Има в актива си общо над 2000 часа с делтапланер, мотоделтапланер, парапланер и моторен парапланер. Участвал е в множество състезания по делта и парапланеризъм, а като парамоторист е представял свръх-леката ни авиация в български и международни авиошоута и демонстрации. Допринасял е и в издирвателни мероприятия съвместно с органите на властта за намирането на изчезнали хора.  Лицензиран радиолюбител.

Милко Михалков - инструктор

Милко Михалков започва своята дейност в областта на екстремните спортове с мотокрос.
Лети с парапланер от 2004г. и е лицензиран инструктор и тандемен пилот.
Практикува също ски, алпинизъм, катерене и е лицензиран радиолюбител. Той е човек с богат и разнообразен опит в областта на адреналиновите спортове и с призвание да предаде натрупаните знания на тези, които имат желание да им се отдадат.

Препоръки от клиенти

  • L arrow
    • Screen shot 2017 05 05 at 2.43.24 pm

      Благодарности на целия екип на Extremeline за професионалното обучение, приятелско отношение и незабравимите моменти!!! :*

      Иван Граматиков
  • R arrow
©Copyright 2020, Extreme Line, Inc. All rights reserved.