Ние използваме бисквитки на този сайт за да подобрим преживяването и да персонализираме съдържанието. За да продължите да ползвате нашия сайт, моля прочетете нашата Политика за поверителност
Тийм-билдинги
Rectangle

Обстановката в офиса ви е напрегната, всички искат да са най-добрите и шефа да ги забележи, готови са на всичко за да смачкат конкуренцията, а това е колегата до него или в съседната стая... Какъв е резултата? Лошо работещ екип! ExtremeLine предлага решение на този проблем, чрез екстремен тиймбилдинг.
 

Какво представлява нашият тиймбилдинг?

Тиймбилдингът на ExtremeLine е програма от специализирани упражнения и методи, чиято цел е да развие, изгради и усъвършенства качества и умения необходими за да може един екип да работи, като добре сглобен механизъм. Нашите програми се разработват по специални екстрийм системи включващи широк диапазон от екстремни спортове, военизирани игри с айрсофт /airsoft/ оръжия и се провеждат под формата на състезания, в които отборите трябва да развият и докажат своите качества за работа в екип. Оценяването се извършва от нашите инструктори, които ще бъдат неотлъчно с вас през цялото време.

Необходима екипировка:
Спортно туристическо облекло, което трябва да бъде съобразено със сезона, туристическа раница /18-20 литрова/. За останалата екипировка ще се погрижим ние.

За повече информация се обадете на нашите телефони - 0988 915 553 или си уредете среща с нас!

Препоръки от клиенти

  • L arrow
    • Screen shot 2017 05 05 at 2.43.24 pm

      Благодарности на целия екип на Extremeline за професионалното обучение, приятелско отношение и незабравимите моменти!!! :*

      Иван Граматиков
  • R arrow
©Copyright 2020, Extreme Line, Inc. All rights reserved.