Ние използваме бисквитки на този сайт за да подобрим преживяването и да персонализираме съдържанието. За да продължите да ползвате нашия сайт, моля прочетете нашата Политика за поверителност
Тандемени полети с парапланер и лицензиран инструктор, в близост до София и Перник.
Extremeline6

Ако си мечтаеш да разгледаш красивите родни гледки от високо и в сигурни ръце, трябва да знаеш, че това е възможно в почти всеки сезон. Пилотите на Extremeline предлагат тандемни полети с парапланер от няколко локации близо до София. Гледката спира дъха, а при спокойни условия най-смелите ще имат шанса да поемат управлението в свои ръце! Можеш да си подариш това красиво изживяване или пък да причиниш екстремни емоции на нищо неподозиращ приятел като закупиш своя ваучер тук. Имай предвид, че полетът с парапланер е зависим от метеорологичните условия, които ще бъдат преценени на място от опитните ни тандемни пилоти.

Опознавателен полет 75 лв.
Височинен полет 120 лв.


С ПОДАРЪК ВИДЕ ЗАСНЕМАНЕ

Ограничения в килограмите: мин.45 кг. макс.100кг. Ограничения във възрастта: Над 16 г.  Умения: не са необходими Облекло: спортно облекло съобразено със сезона.

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОПОЗНАВАТЕЛЕНИЯ ПОЛЕТ:
Височина - от 500м. до 1000м. надморското равнище, до 300м. над терена. Продължителност - 10 - 15 мин.

ПОДРОБНОСТИ ЗА ВИСОЧИННИЯ ПОЛЕТ :
Восочина - от 1500м. до 2000м. надморското равнище, до 1000 м. над терена Продължителност - 15-30мин.

Имайте в предвид, че полетът с парапланер е зависим от метеорологичните условия, които ще бъдат преценени на място от опитните ни тандемни пилоти.

МОТИВАЦИОНЕН ПОЛЕТ ИЗВЪРШЕН ОТ ЛИЦЕНЗИРАН ПИЛОТ - ИНСТРУКТОР 

Препоръки от клиенти

  • L arrow
    • Screen shot 2017 05 05 at 2.43.24 pm

      Благодарности на целия екип на Extremeline за професионалното обучение, приятелско отношение и незабравимите моменти!!! :*

      Иван Граматиков
  • R arrow
©Copyright 2020, Extreme Line, Inc. All rights reserved.