За Нас

Здравейте от екипа на ExtremeLine:

ExtremeLine е създадена през 2016г. със седалище град Перник. Фирмата е с професионална насоченост в следните дейности:

  • Парапланеризъм (тандемни полети и курсове за пилоти)
  • Делтапланеризъм (тандемни полети и курсове за пилоти)
  • Специализирани услуги в областта на аерофотографията, издирвателни мероприятия в трудно достъпни местности.
  • Леководолазни услуги и курсове (дайвинг)

Нашите пилоти-инструктори са сертифицирани, с дългогодишен опит и дълбоки познания.

Можем да ви осигурим вълнуващи преживявания по всяко време на годината:

  • Сътезателни екстремни тиймбилдинги, вдъхновени от обучението в специалните части.
  • Алпинизъм
  • Спортно катерене
  • Преходи в планината

НАШИЯТ ЕКИП

Веселин ГеоргиевИнструкторВеселин лети с безмоторен парапланер от 2008г. като от 2011г. насам има и активна състезателна дейност с националния отбор на България. Сред спортните му постижения са и сребърно и бронзово отличие от европейско първенство по целно кацане. Веселин е лицензиран инструктор по безмоторен парапланеризъм и тандемен пилот.
Веселин ЖивковИнструкторВеселин се занимава с въздушни спортове от 1985г. Има в актива си общо над 2000 часа с делтапланер, мотоделтапланер, парапланер и моторен парапланер. Участвал е в множество състезания по делта и парапланеризъм, а като парамоторист е представял свръх-леката ни авиация в български и международни авиошоута и демонстрации. Допринасял е и в издирвателни мероприятия съвместно с органите на властта за намирането на изчезнали хора.  Лицензиран радиолюбител.
Милко МихалковИнструкторМилко Михалков започва своята дейност в областта на екстремните спортове с мотокрос. Лети с парапланер от 2004г. и е лицензиран инструктор и тандемен пилот. Практикува също ски, алпинизъм, катерене и е лицензиран радиолюбител. Той е човек с богат и разнообразен опит в областта на адреналиновите спортове и с призвание да предаде натрупаните знания на тези, които имат желание да им се отдадат.

ПАРТНЬОРИ