Ние сме ``ExtremeLine``
екстремно запалени от искрата да се чувстваме живи всеки ден!

ExtremeLine е създадена през 2016г. със седалище град Перник. Фирмата е с професионална насоченост в следните дейности:

✓  Парапланеризъм (тандемни полети и курсове за пилоти)

✓  Делтапланеризъм (тандемни полети и курсове за пилоти)

✓  Специализирани услуги в областта на аерофотографията, издирвателни мероприятия в трудно достъпни местности.

✓  Осигуряване на радиокомуникации при издирвателни мероприятия в труднодостъпни местности и при провеждане на спортни мероприятия

Нашите пилоти-инструктори са сертифицирани, с дългогодишен опит и дълбоки познания.

Можем да ви осигурим вълнуващи преживявания по всяко време на годината:

✓  Екстремни тиймбилдинги

✓  Алпинизъм

✓  Спортно катерене

✓  Преходи в планината

Ние работим с екип от сертифицирани пилоти, лицензирани инструктори и планински водачи с дългогодишен опит и задълбочени познания в сферата на екстремните спортове и тяхната специфика.

Облечи си комфортни дрехи, обуй удобни обувки, остави неувереността и съмненията сред бетона на града. Излез навън !  Ела при нас !  Щастието е в теб и иска  приключения !  Ние те очакваме с най-модерна екипировка, интересни маршрути, спортни активности на открито и завладяващи екстремни приключения.

За нас най-важни са твоята сигурност, уважението и коректността. Затова приемаме лично всеки клиент и сме 100%  посветени на работата си като регулярно обогатяваме списъка от услуги, с които да те провокираме, предизвикаме за добавим повече ентусиазъм в ежедневието ти по всяко време на годината.

НАШИЯТ ЕКИП

Веселин ГеоргиевИнструкторВеселин лети с безмоторен парапланер от 2008 г. От 2011 г. има и активна състезателна дейност с националния отбор на България. Сред най-големите му спортни достижения са сребърно и бронзово отличие на европейско първенство по целно кацане. Той е дългогодишен лицензиран инструктор по безмоторен парапланеризъм и тандемен пилот. Лицензиран планински водач. Лицензиран радиолюбител – LZ1VVP. Неговото спокойствие и кооперативност ще те предразположат да почувстваш небето и планината като своя територия и да се влюбиш в приключенските спортове.
Веселин ЖивковИнструкторВеселин практикува въздушни спортове от 1985г. В актива си има общо над 2000 часа с делтапланер, мотоделтапланер, парапланер и моторен парапланер. Участвал е в множество състезания по делта и парапланеризъм, а като парамоторист е представял свръх-леката ни авиация в български и международни авиодемонстрации. Съвместно със специализираните органи е помагал в издирвателни операции за намирането на изчезнали хора. Лицензиран радиолюбител – LZ1DIV. 
Милко МихалковИнструкторМилко започва своята дейност в областта на екстремните спортове с мотокрос. С летене започва да се занимава от 2004 г. Той е инструктор и тандемен пилот на парапланер и лицензиран пилот на моторен делтапланер. Главен инструктор по стрелба. Сред постиженията му са титлата Републикански шампион по динамична стрелба (I.P.S.C) за 2008г. в дивизия Production. Лицензиран радиолюбител – LZ1MOD. Практикува също ски, алпинизъм и катерене. Като човек с богат и разнообразен опит в областта на адреналиновите спортни дисциплини, Милко с удоволствие ще сподели знанията си с теб, както и с всеки, който има желание да се посвети на екстремни преживявания. 

ПАРТНЬОРИ